Manic Street Preachers ha presentat Distant Colours, una nova cançó que formarà part del seu proper disc anomenat Resistance Is Futile que sortirà el pròxim 13 d’abril, endarrerint-se una setmana respecte al que havien informat anteriorment.

La cançó, de la qual el videoclip va ser rodat a Gal·les, mostra al personatge principal d’International Blue (l’actriu Sarah Sayuri) mentre recorre el país parant en llocs històrics i culturals clau i que, d’alguna manera, estan relacionats amb els temes de què parla la cançó. Rodat pel gran col·laborador de la banda, Kieran Evans, el clip passa per llocs com el famós Cofiwch Dreweryn, l’estàtua del guerrer gal·lès Llewelyn ap Gruffydd a Llandovery i molts altres llocs més molt significatius.

- Publicitat -

Dates de la gira:

Abril 23 NEWCASTLE, Metro Ràdio Arena

Abril 25 GLASGOW, The SSE Hydro Arena 
Abril 27 BIRMINGHAM, Arena 
Abril 28 MANCHESTER, Arena 
Maig 1 Llandudno, Venue Cymru Arena 
Maig 2 LEEDS, First Direct Arena 
Maig 4 LONDRES, The SSE Arena Wembley 
Maig 5 CARDIFF, Motorpoint Arena
Festivals:
Juny 21-24 ISLE OF WIGHT FESTIVAL, 
Juliol 21 PENN FESTIVAL, Buckinghamshire (headline) 
Juliol 27 I NOT FESTIVAL, Peak District