Kiss me once és el disc número 12 de l’australiana Kylie Minogue, que ha tornat amb un disc que es presenta com un retorn a la pista de ball.

El disc és el primer sota la companyia discogràfica de Jay-Z, Roc Nation, que tot i això no ha influenciat en el so del disc.

Col·laboracions d’Enrique Iglesias que participa en el tema Beautiful, Pharrell Williams a I was gonna cancel, MNEK (Rudimental, Duke Dumont) a Feels so good, Ariel Rechtsaid (Vampire Weekend, HAIM) a If only, i Greg Kurstin (Ellie Goulding, P!nk) a Sleeping with the enemy. Sia, ha co-escrit amb la pròpia cantant el tema que dóna nom al disc.

- Publicitat -

El disc es troba amb algunes edicions deluxe.

Taylor Momsen i la resta de la banda The Pretty Reckless, presenten Going to hell, el seu disc per aquest any, que han presentat amb Heaven Knows.

Amb un so més rocker que mai, el disc, format per 12 temes, on destaquen títols com Follow me down, Burn o Waiting for a friend.

Foster The People presenten Supermodel, el seu segon disc, després d’aquell exitòs debut Torches, que va catapultar a la fama a la banda, gràcies a temes com Pumped up kicks.

Mark Foster i companyia, han tingut la possibilitat de treballar amb el productor Paul Epworth, que al seu moment es va encarregar d’alguns discs d’Adele o Paul McCartney.

El mateix Foster, comenta sobre el disc, que és molt guitarrer i que mai havia tocat tant la guitarra com a Supermodel.

El disc està format per 11 temes i presentat per Coming of age.

Underneath the rainbow, és el títol del nou disc dels Black Lips.

Produït per Patrick Carney (el bateria de Black Keys) i Tommy Brenneck. Està format per per 12 noves cançons, on destaquen temes com Make you mine, I don’t wanna go home o el primer senzill, Boys in the wood.

Symphonica és el sisè disc en solitari de George Michael. L’ha gravat durant la gira sota el mateix nom, que va realitzar entre el 2011 i el 2012 i produït per Phil Ramone i el mateix Michael.

El disc està format pels temes més característics de l’artista, així com cançons d’altres artistes que li agraden al mateix cantant, com Nina Simone, David Bowie o Elton John.

Existeix una edició deluxe amb alguns temes extra.

Skrillex ha fet un Beyoncé i ha estrenat sense avisar el seu disc de debut, Recess, on hi trobem fins a 11 temes nous, en els que l’artista col·labora amb clàssics de la música rave de principis dels 90 o amb noves sensacions de la música electro-pop.
El disc s’ha compost i gravat en diferents ciutats com Los Angeles, Londres o Nova York.