El 10 de març va arribar a la xarxa el vídeo viral First Kiss, on 20 desconeguts es feien un petó per primera vegada. Aquest vídeo va revolucionar la xarxa, superant els 64 milions de visites en tan sols 10 dies.  Al final va resultar que tot plegat formava part d’una campanya publicitària d’una marca de roba per dona.

La cançó que sonava de fons era We Might Be Dead by Tomorrow, de la cantant i compositora francesa Soko, que per cert també participa en el vídeo, petonejant-se amb una altra noia.

Gràcies a la popularitat de l’anunci, la cançó ha aconseguit aparèixer directament a la primera posició de la Billboard’s Streaming Songs, com la cançó més escoltada en streaming, i a més s’ha colat a la novena posició de la Billboard Hot 100, la llista de vendes dels Estats Units.

- Publicitat -