John Legend continua conquistant el planeta amb la seva balada All of me, que des de fa algunes setmanes està molt ben posicionat tant a la llista britànica, on és número 3, com a l’americana, on aquesta setmana arriba fins al número 2 i tan sols és superat per Pharrell Williams amb Happy, que continua de número 1 després de vàries setmanes.

També està tenint bon suport a les llistes, Idina Menzel, amb el tema guanyador de l’Oscar Let it go, una de les cançons de la banda sonora de Frozen, que en set dies puja fins al cinquè lloc.

Pel que fa als àlbums, precisament la banda sonora de Frozen, segueix al primer lloc, en una setmana amb moltes novetats discogràfiques. En segon lloc, debut de YG amb My Krazy Life, tercer per Foster the People amb Supermodel, quart per Skrillex amb Recess, darrere seu, The Pretty Reckless amb Going to hell, mentre que en vuitena posició trobem Enrique Iglesias amb Sex and Love i tanca el top 10, Taking Back Sunday amb Hapiness Is.

- Publicitat -