Flea, ha estat l’encarregat de confirmar el que molts ja sabien. L’actuació més vista de la història de la Super Bowl, no va ser del tot en directe. Almenys la part dels instruments.

Quan la Lliga Nacional de Futbol i Bruno Mars, ens van dir de tocar a la Super Bowl, ja ens van advertir que les veus serien en directe, però que el baix, la guitarra i la bateria, serien prèviament gravats. I tot pel poc temps que hi ha durant el descans, i la impossibilitat de fer el muntatge i que alguna cosa surti malament. No hi va haver possibilitat de discussió. Aquestes són les paraules que Flea ha escrit a la web oficial del grup. A continuació ha recordat com han odiat el playback, explicant com fins i tot en el programa Top of the pops, els van fer fora, perquè es van negar a fer-ne un.

Flea acaba dient que van decidir tocar amb els instruments desendollats a posta, i que podrien haver-los endollats i evitar tot això. Però vam pensar que seria millor no fingir. El text acaba amb un agraïment a Bruno Mars per la seva invitació.

- Publicitat -