Avui volem parlar de la banda irlandesa Kodaline. I ho fem, aprofitant que han presentat el videoclip del seu nou senzill, One day.

El disc de debut d’aquesta colla, es va editar al juny de l’any passat i ja llavors vam quedar entusiasmats de temes com, All I Want, que va sonar en sèries com Anatomia de Grey. Fins i tot han aconseguit colar un dels seus temes, Give Me A Minute en el número 1 de la llista britànica.

La història del grup, comença al 2005 quan tres amics decideixen formar una banda, 21 Demands. Més endavant deixarien aquest projecte, i renaixerien sota el nom de Kodaline, i incorporarien un nou membre, Jason Boland.

- Publicitat -

El grup sona a molts altres grups i estils i es queden amb el millor d’ells. Trobem semblances dels U2, Coldplay, Mumford and Sons, The Lumineers, Snow Patrol, Keane, The Fray o dels també irlandesos The Script.

Les onze cançons que formen el disc In A Perfect World, són una bona carta de presentació d’una banda que té molt a dir. Ens quedem amb temes com els abans citats i altres com Brand New Day o High Hopes.