En un missatge a través del seu Facebook, Shakira anuncia el títol del seu nou disc, que arribarà el 25 de març.
La cantant colombiana s’ha decantat per posar-li el seu propi nom ja que segons ha dit, quan va arribar l’hora de buscar-li un títol a aquest disc, em vaig trobar que no és exactament un disc temàtic, encara que l’amor és i sempre ha estat un dels motius principals com a font d’inspiració. Tampoc és un disc conceptual, com ho han sigut alguns dels meus altres discos. Abans que res, el que sóc és sempre sincera. Amb els meus defectes i tota la resta. Així que el que els ofereixo ara és justament això.

L’artista ha afirmat que fa 2 anys que està treballant en el CD, una “mica de rock, una mica de folk, de reggae i, per descomptat, el ball, però com sempre i sobretot, molt de cor”, ha afegit. 

- Publicitat -