El nou senzill de Calvin Harris al costat d’Alesso i Hurts, s’ha situat en la primera posició de la llista britànica. El tema Under control, ha estat una de les poques novetats dins del top 10. Una altra, és el retorn de McFly amb Love is on the radio, en sisena posició.

Destacada la pujada dels One Direction amb Story of my life, fins al tercer lloc i és que aquesta setmana, el seu nou treball Midnight Memories, s’ha situat en primer lloc dels àlbums, amb unes 237.000 còpies venudes, en una setmana. Ha estat el disc més venut al llarg de l’any i també el més venut de la banda britànica.

En segon lloc, debuta Gary Barlow amb Since I Saw You Last, que ha venut 119.000 unitats.

- Publicitat -

Espectacular pujada d’Olly Murs amb Right Place, Right Time, que puja del 96 al 4, gràcies a la reedició que se n’ha fet.