Un any més des de Primera Fila t’oferim un bon grapat de cançons que són candidates a sonar a tot arreu durant aquests mesos estiuencs. Algunes d’elles fa temps que s’arrosseguen i res fa pensar que deixin de sonar durant aquest estiu.

Stay Homas & The Tyets – La platja

Es va estrenar fa pocs dies i ja s’ha convertit en tot un èxit! I és que quan ajuntes a dues de les bandes catalanes més populars doncs evidentment que és un valor assegurat. I si a la lletra hi inclous referències a Plats Bruts ja ni us expliquem!

- Publicitat -

Miki Núñez – Gelat

Un altre especialista en cançons estiuenques, ja siguin buscades com ‘Eterno Verano’ o no com ‘Me vale’. El Miki ens convida al seu Gelat que ve carregat de bon rotllet i que de ben segur no ens podrem treure del cap!

Figa Flawas – Mussegu

Aquest és un exemple de cançó que no té una estació de l’any com a protagonista, el grup s’està viralitzant des de fa temps i aquesta cançó estem convençuts que seguirà sonant.

Sexenni – Per la borda

Què dir del darrer tema dels lleidatans? Ells i les tortugues ens faran passar un estiu d’allò més alegre amb una cançó que quan l’escoltes ja no te la treus del cap! I quin gust eh…

Ginestà – De tot el món

El bon rotllet que ens dóna aquesta cançó no és normal! Ja ens imaginem està al costat de les nostres persones estimades compartint estones, mentre de fons hi sona aquesta producció de Ginestà.

Gertrudis, Macaco i David Ros – M’agrada

Hi tant si ens agrada el retorn de Gertrudis, que sempre ens transmeten bones vibracions amb les seves cançons. En aquesta, s’acompanyen de Macaco i David Ros per fer encara més rodona la peça.

Julieta – Cari

Mentre esperem el tercer capítol del seu proper àlbum seguim gaudint del primer d’ells amb aquest ‘Cari’ que et trasllada a una nit d’estiu amb els amics i que passi el que hagi de passar.

Buhos & Juan Magán – El món de veritat

Ens ha sorprès Juan Magán cantant en català! Aquesta nova versió de ‘El món de veritat’ no l’hem vist venir, però com una cançó de Buhos té tot el què ha de tenir per ser ballada en tots els estats possibles, ja sigui de tranquis o de festa!

Figa Flawas & Mushkaa – Diabla

Una de les cançons que més estan agradant entre aquest parell de noms que cada dia tenen més anomenada entre l’escena urbana del país. Aquesta ‘Diabla’ encara li queda recorregut!

Els Catarres – Cor

Aquest tema ens recorda als inicis d’Els Catarres, però adaptat al so actual del grup. I evidentment quan parlem del grup d’Aiguafreda parlem de festa, amics, família i diversió. Amb ‘Cor’ això és més que evident que tornarà a passar.

Joan Dausà – Jo mai mai (10 anys)

El bo d’en Joan Dausà es passarà l’estiu recordant el desè aniversari de ‘Jo mai mai’, però també al present amb la nova cançó ‘Judit’. I com sempre amb aquella manera que té de connectar amb el públic que el fan ser un clar candidat a ser un dels més sonats aquest estiu.

Oxigen – 43

Són molt joves però ja acumulen a les seves esquenes un bon grapat de concerts i de cançons que els ha fet obrir camí a la indústria musical del país. Amb aquesta cançó avancen el seu primer disc, que esperem amb moltes ganes. De moment amb aquesta cançó i el seu videoclip queda clar que l’estiu és seu.

Figa Flawas & Lluís Gavaldà – Xalalà

La tornada d’aquesta cançó enganxa des del primer instant i si a sobre hi sumes la veu d’en Lluís Gavaldà, què hi podem dir? TEMASSSUUUUU! i a ballar i cantar: xalalàaaaa!

Aitana – Las Babys

Això de recuperar melodies dels 80 i 90 està de moda i sinó que li diguin al David Guetta. La catalana ens transporta al so disco dels Whigfield a ‘Las babys’ una altra de les cançons que té tots els ingredients per ser un èxit estiuenc.

Chanel & Abraham Mateo – Clavaito

Des d’Olesa ens arriba la Chanel que després del seu èxit a Eurovisió segueix desplegant tot el seu talent, ara al costat d’Abraham Mateo. Aquesta cançó porta setmanes triomfant a tot el país i de ben segur li queda corda per estona.

Rosalía – Tuya

Què té Rosalía que tot el què fa s’acaba enganxant de mala manera? Segur que qualsevol de les seves cançons es podria fer tips de sonar durant els mesos més calorosos. La seva darrera cançó no n’és una excepció. Però tampoc descartem gens que en unes setmanes n’estreni una altra!

Sebastián Yatra & Manuel Turizo – Vagabundo

Aquest parell porten uns quants anys que els seus senzills sonen sense parar a les emissores del nostre país. I què passa si s’ajunten? Doncs que fan aquesta bomba estiuenca que ens deixa viciats des de bon començament!

Bizarrap & Rauw Alejandro – BZRP Music Sessions #56

La sessió 56 ha arribat coincidint amb l’arribada de l’estiu, amb una clara intenció de situar-se com la cançó que més sonarà al llarg dels propers mesos. Sembla que ho ha de tenir tot de cara per triomfar ajuntant aquest parell! Ho descobrirem a finals d’agost!

Dua Lipa – Dance the night

La banda sonora de Barbie ens porta de nou a les nostres vides a Dua Lipa, amb un tema que ens transporta al seu últim disc “Future Nostalgia”. Aquest ‘Dance the night’ olora a número 1.

David Guetta, Anne-Marie, Coi Leray – Baby Don’t Hurt Me

El que dèiem abans de repescar sons del passat i adaptar-los al present. En Guetta després de fer-ho amb ‘I’m good’ ara ho fa amb ‘Baby don’t hurt me’, on ens torna a portar a les nostres vides el ‘What is love’ dels Haddaway.

Loreen – Tattoo

Loreen continua triomfant després de guanyar Eurovisió amb aquest ‘Tattoo’, el tema que als catalans ens recorda a aquell ‘Flying Free’ de Pont Aeri i que per la raó que sigui continua agradant i molt! Nostàlgia?

Calvin Harris & Ellie Goulding – Miracle

Si amb ‘Outside’ i ‘I need your love’ els hi va anar de conya, no era d’estranyar que aquest parell tornessin a repetir la fórmula i a sobre tornessin a triomfar a les llistes. Aquest ‘Miracle’ olorava a número 1 des del primer dia.

Kylie Minogue – Padam Padam

Aquest ‘Padam Padam’ ha tornat a situar al mapa a l’australiana Kylie Minogue, que s’ha fet viral gràcies a aquesta cançó que formarà part del seu nou disc. Ja li tocava tornar a figurar entre les llistes d’arreu del món!

Núria López – Juliol

La Núria és una d’aquelles veus que sempre venen de gust escoltar, ja sigui a l’estiu, a la tardor o a la primavera. Aquesta forma part del disc “00:00” i és perfecta per aquests mesos.

The Tyets – Coti x Coti

No cal ni dir-ho, però ‘Coti x Coti’ no serà només una de les cançons de l’estiu, sinó que de ben segur que serà de l’any. La força del senzill està trencant tots els rècords mai vistos abans per una cançó en català i segurament que seguirà sonant els següents mesos, ja sigui amb la versió original o amb la remix, que ja supera el milió de reproduccions a Spotify.

A totes aquestes propostes hi anirem afegint algunes novetats més a mesura que es vagin presentant. Sabem que els propers dies n’han d’arribar i de ben segur que la llista s’anirà ampliant!

La llista l’anirem actualitzant a Spotify