Manic Street Preachers són més que un grup que fa cançons. Ho han demostrat al llarg dels anys, amb les seves lletres, sempre amb missatges crítics i amb contingut social. Ara acaben d’editar el videoclip del tema Anthem for a lost cause, una de les cançons incloses en el seu darrer disc Rewind the film.

El tema se centra en la política de Margarett Tatcher, sobre la indústria minera a la dècada dels vuitanta. Gravat a Rhondda Valley, una vall minera de Gal·les, la història se centra en la vida d’una dona afectada per la vaga. És un tribut del grup a tots els miners.

El senzill sortirà en format comercial el dia 25 de novembre, amb tots aquests continguts:

- Publicitat -

1.Anthem for a lost cause
2.Death of a digital ghost
3.See it like Sutherland
4.She is suffering – en directe en el O2