Fa poc que ha arribat al mercat el debut musical d’aquest grup de Sant Feliu de Llobregat. Es diuen CyBee i han debutat amb aquest disc homònim, que ha estat produït per Manu Guix i Roger Rodés.

Ells són en Nil Moliner, Aleix Martí, Marc Colomer i Jordi Vilaseca i porten junts des del 2005, quan van començar versionant cançons, per continuar anys més tard amb la gravació de la seva primera maqueta.

Amb aquesta maqueta, van poder compartir escenari amb gent com Lax’n’Busto o Gerard Quintana, entre d’altres.

- Publicitat -

Després de diverses actuacions en acústic en places de varis pobles, el grup ha aconseguit publicar aquest disc, format per 13 cançons, on es mou entre el pop rock i el rock alternatiu, i fins i tot en alguns moments ens sorprenen amb algun tema amb sonoritats folk.

L’energia i el bon humor, són dos dels trets característics de la banda.

El disc també està disponible a través d’Spotify.