Grans xifres pel nou disc de Drake, Nothing Was The Same. Ha venut en la seva primera setmana a la venda, més de 665.000 còpies als Estats Units i s’ha convertit en el segon disc més venut de l’any, per darrera de The 20/20 Experience de Justin Timberlake, que va aconseguir-ne quasi un milió en una setmana.

En segon lloc, Mechanical Bull dels Kings Of Leon amb 110.000 còpies. En tercer lloc, Cher amb 63.000, aconseguint les millors xifres en tota la seva carrera, en la primera setmana a la venda. En quart lloc, una altra novetat, el nou disc d’Elton John, The Diving Board amb unes 47.000 còpies.

Més avall trobem altres novetats com Dream Theater amb el seu disc homònim al setè lloc o els Metallica al novè amb Through The Never (Soundtrack).

- Publicitat -

Pel que fa als senzills, com hem comentat anteriorment, Lorde desbanca a Miley Cyrus que baixa fins al tercer lloc. Mentres, Katy Perry manté el segon lloc. En quart lloc puja Drake amb Hold On, We’re Going Home.

I la sorpresa dins del top 10, és la vuitena posició amb Ylvis i The Fox, que aconsegueixen pujar fins a aquesta posició amb aquest nou fenòmen viral.