Pocs artistes aconsegueixen anar-nos sorprenent tant com Ryan Adams, el qual ha fet de tot, des de tocar amb un grup de roots rock, Whiskeytown, editar discs de gran qualitat en solitari i fins i tot publicar un excèntric disc de metal, Orion. Res se li resisteix a un artista que està molt a prop de publicar un nou disc, al costat de la seva estimada Mandy Moore. Aquesta peculiar cohesió musical, ha vingut precedit per la publicació d’un tema molt country, When Pigs Fly, que Adams, ha editat pel nou llibre de Sandra Boynton.

Aquesta il·lustradora, fan de la música country, ha aconseguit reunir una banda sonora, artistes de la talla de Mark Lanegan, Fountains Of Wayne, Ben Folds, Brad Paisley o Darius Rucker. A part de poder-lo descarregar, ja és possible escoltar via Youtube, aquest primer avançament.

- Publicitat -