Ryan Adams va començar l’any amb l’anunci de la publicació d’alguns discs per aquest any, que finalment va decidir cancel·lar arran de les acusacions que algunes dones, entre les quals la seva exparella Mandy Moore havien fet. Una d’elles va explicar que el músic havia tingut una conducta impròpia quan ella era encara menor d’edat.

Totes aquestes acusacions van provocar un fort rebombori a la xarxa i el músic va decidir desaparèixer, fins avui que ha donat de nou senyals de vida.

En el seu moment el músic ja va intentar donar explicacions sobre els fets, sense aconseguir l’efecte esperat. Avui el cantant ha emès dos comunicats per confirmar el seu retorn a l’escena musical i sense que sembli que estigui gens penedit de tot el que ha passat.

- Publicitat -

Tinc molt a dir. I ho faré. Aviat. Perquè la veritat importa. Sé qui sóc. El que sóc. Ha arribat el moment que la gent em conegui de veritat. Passat un temps. Tota la bellesa de la vida no pot quedar reduïda a un grapat de mentides. Aquesta bogeria. La meva feina és un mapa pels perduts. No un anunci. Aviat donaré més informació”, és el que ha escrit a Twitter. A Instagram apareix la mateixa publicació i alguns fragments addicionals com que “toca tornar a fer allò que millor sé fer, estic aquí per la música, per l’amor i per fer les coses que les coses siguin millor.

Afegeix que no va tenir una vida fàcil, que va perdre el seu germà durant la gira “Prisoner” i que cada nit estava pensant si ell seguiria viu. Ell estava orgullós de mi. La meva família va estar allà i molts dels seus fans.

A més de compartir aquests comunicats a Twitter i Instagram, Adams ha presentat a Instagram un fragment d’una de les seves noves cançons, ‘I’m sorry and I Love you’, peça que havia de formar part d’un dels discs que havia de veure el mes d’abril “Big Colors”.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

“I have a lot to say. I am going to. Soon. Because the truth matters. It’s what matters most. I know who I am. What I am. It’s time people know. Past time. All the beauty in a life cannot be reduced to rubble for confusion, ignoring truths that destroy all the good in us. This madness and misunderstanding. There’s enough of that in this world My work was always meant to be a map for the lost. I’ve tried my best to be open and accountable. Not a billboard. I mean, maybe for being flawed. I’ve always wanted to help. I’m trying. So, soon… because it’s time to get back to what I do best. I’m here for the music, for the love and for making things better. I didn’t have an easy life. I lost my brother the day the Prisoner Tour ended. Every night wondering if he would be alive. He was proud of me. My family and my friends were there for that. And so many great fans. For the Meineres community who suffer every day. This music was for then. It mattered. And that was always for it to help. So let’s do that. THAT will matter. The amends made and things lost in the noise, that should’ve mattered too. I want to be a part of that healing. To go play have some great shows and put out these badass records. Believe Women. Believe Truth. But never give up on being part of solutions, and healing. I’ve lost friends who have passed away in this time of self reflection and silence. I can’t be like that. There’s been too much that mattered. Thank you for your kindness, your support and for this time I needed to decide how I could be a part of a better tomorrow for everybody. Sometimes that peace comes from opening yourself up. That’s who I want to be. Here’s to that. With love and with faith- In all of us and our best and our faults RA

Una publicación compartida por Ryan Adams (@ryanadams) el

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Ryan Adams (@ryanadams) el