Ryan Adams ha cancel·lat la publicació del primer dels tres discs que havia d’editar aquest 2019, arran de les acusacions que diverses dones han fet recentment.

El primer dels discs que havia de publicar “Big Colors” ja no està disponible per reservar-lo a través d’iTunes ni altres plataformes similars, així com la seva pàgina web.

Avui també hem conegut que l‘FBI està investigant la relació online explícita que el cantant hauria tingut amb una menor d’edat. Com explicava The New York Times a l’article, la menor va mentir sobre la seva edat en el cantant, mentre que ell li demanava que no fes publiques les converses que mantenien.
Aquestes converses s’haurien allargat durant dos anys i en elles hi hauria des de vídeos (alguns sense roba), així com converses pujades de to, segons ha explicat al diari un agent de la llei que té informació sobre el cas. El mitjà no explica qui és aquest agent, ja que pel que sembla no té autorització per donar tots aquests detalls.

- Publicitat -

El músic ha negat totes les acusacions i ha dit que no és un home perfecte i que ha comès alguns errors i ha demanat disculpes a qui s’hagi pogut sentir ferit.