True, és el primer disc del Dj suec, Avicii. Un disc que va ser presentat amb una cançó que ja s’ha convertit en una de les de més èxit dels darrers mesos, Wake me up, al costat d’Aloe Black.

12 temes, en els que destaquen You make me o Lay me down.

Aquest disc és 100% Avicii, sona com a ell li agrada, i es nodreix de molts estils musicals com el gòspel o el country.

- Publicitat -

From here to now to you, és el sisè disc d’estudi de Jack Johnson.

Un disc format per 12 noves cançons, que han estat gravades a l’estudi que el propi artista té a Hawaii.

El primer senzill ha estat l’acústica I got you.

Ketevan és el sisè disc de la cantant Katie Melua.

El nom del disc, és el nom de l’artista en la seva llengua, el georgià.

11 noves cançons, on destaquen temes com I will be there, el primer senzill, i que va estrenar al Palau de Buckinham, davant de la Reina.

L’artista sortirà de gira en breu per presentar el treball.

El setè disc dels Placebo porta per nom Loud Like Love.

La producció del disc es cosa d’Adam Noble, i ha estat gravat als estudis RAK de Londres durant l’any 2012, i els inicis de 2013.

Inclou 10 noves cançons, com el primer senzill Too many friends, on se n’ha rodat un clip, dirigit per Saman Keshavarz i rodat a Los Angeles.

Se n’han fet algunes edicions de luxe.

Tercer disc dels MGMT amb títol homònim.

La banda ha seguit treballant amb el seu habitual productor, Dave Fridmann, motiu pel qual, les 10 cançons del disc sonen amb l’estil característic de la formació, destacant el surrealisme musical del duet.

A l’abril van estrenar una de les cançons del disc, Alien days, pel Record Store Day, i ara la podem trobar inclosa en aquest treball.

El disc es pot escoltar en streaming des de fa alguns dies.

Rewind the film, és el títol del nou treball dels galesos Manic Street Preachers, en el que hi col·labora Richard Hawley, precisament en el senzill de presentació del disc, una cançó de quasi 7 minuts, anomenada Show me the wonder.

L’onzè disc dels Manic, inclou vàries peces influenciades pel rock’n’roll, tot i que algunes altres giren al voltant de l’estil marca de la casa de la formació.

També hi col·laboren Lucy Rose i Cate Le Bon.

Elton John, ha tornat després de varis anys de silenci, amb nou disc, The Diving Board, on es torna a ajuntar amb el seu amic de sempre, Bernie Taupin, que un cop més ha escrit les cançons, al costat del peculiar artista.

15 noves cançons, amb el piano com a gran protagonista, on et porta a recordar les peces que l’artista feia durant la dècada dels setanta.

S’inclouen algunes edicions extra, amb temes inèdits.