S’ha estrenat el videoclip de la cançó “Hold me Closer” la col·laboració entre Elton John i Britney Spears. Dos dels músics més icònics de l’escena internacional s’han unit i setmanes després de publicar a totes les plataformes el senzill, ara han publicat el videoclip de la cançó.

Aquest ha estat dirigit pel guardonat director mexicà Tanu Muino, on es pot veure a diferents ballarins dansant en diferents marcs de l’arquitectura moderna de la Ciutat de Mèxic. Una barreja entre diferents arts tant escèniques, com musicals i arquitectòniques que fan un tot amable i seductor dins l’immersiu en el qual ens introdueix el director dins el fragment audiovisual.

Pel que fa a la part més moguda, el coreògraf del videoclip ha estat Jacob Jonas qui també ha coreografiat alguns dels videoclips d’altres artistes internacionals tals com Sia, Kannye West o Rosalia.

- Publicitat -

Alguns dels llocs on s’ha filmat part del vídeo han estat la Casa Gilardi obra de Luis Barragán o també la Casa Estudio d’Agustín Hernández. Obres destacades en el món de l’arquitectura que es converteixen en les protagonistes d’aquest videoclip.

Aquí et deixem el videoclip de la cançó “Hold me closer” perquè el puguis veure: