Van aparèixer gràcies al concurs Sona 9, l’any 2010 i no han parat des de llavors. La iaia Després d’assolir un bon èxit amb el disc Les ratlles del banyador, aquest proper mes d’octubre, publicaran nou disc, sota el nom de On és la màgia?

Disc que aquest cap de setmana van fer sonar al MMVV. Els espectadors van poder gaudir de les cançons d’aquest nou disc d’Ernest Crusats i companyia.

L’escenari escollit va ser el Teatre Atlàntida de Vic, on té una relació molt pròxima amb Crusats, ja que anteriorment hi havia treballat d’acomodador. El disc s’ha gravat a escasos 500 metres de l’espai escènic vigatà, concretament a casa seva.

- Publicitat -

La iaia té per endavant una tardor amb visites fora de Catalunya, en ciutats com Saragossa, Madrid o Palma de Mallorca. A Catalunya, actuaran el dia 12 d’octubre a Lleida, el 22 a la sala Apolo 2 de Barcelona, el 29 a Olot, i el 30 de novembre estaran a la capital del Tarragonès.

Més info a la web de La iaia