Foto: Sílvia Poch

La iaia celebrarà els 10 anys del disc “On és la màgia” amb una celebració molt especial amb 4 concerts. Així mateix també es farà una reedició del disc, el primer que arribarà en vinil, que inclourà tres temes inèdits: ‘Màgic, màgic’, ‘Nen de les estrelles II’, i ‘Tu i els teus rínxols’. Les cançons van ser gravades durant la gravació del disc, però van ser descartades al seu moment.

La banda osonenca es va acomiadar fa sis anys i aquesta serà una gran oportunitat per tornar a gaudir del directe d’Ernest Crusats, Jordi Torrents i Jordi Casadesús.

Els concerts tindran lloc el 29 de juny a l’Auditori de Banyoles, dins de l'(a)Phònica; posteriorment el 13 de juliol al festival Cantilafont, d’Olost; el 6 de setembre a la sala Jazzbah, de Ciutadella (Menorca); i es tancarà el 4 de desembre a l’Apolo, de Barcelona, dins del cicle Vida Records & Friends.

- Publicitat -

Les entrades pels concerts ja estan a la venda.