Robin Thicke aconsegueix el seu primer número 1 en la categoria d’àlbums, pel seu treball Blurred lines, que ha venut 177.000 copies durant la seva primera setmana a la venda. L’èxit del disc, es deu en major part a la cançó que li dóna nom, i que aquesta setmana continua de número 1 a l’apartat dels senzills, per novena setmana consecutiva, igualant l’anterior rècord que ostentaven els Maroon 5 amb One more night, però encara lluny de les 16 setmanes que va aconseguir Mariah Carey i Boyz II Men amb One Sweet day, l’any 1995.

Tornant a la llista d’àlbums, en segona posició debuten els Five Finger Death Punch amb The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell: Volume 1. També entren al top 10 els Backstreet Boys, amb el seu últim disc In A World Like This, que es queda la cinquena posició.

Pel que fa als senzills, a part del número 1 que ja coneixem, destaquem la pujada al segon lloc per Miley Cyrus amb We can’t stop, que fa baixar l’anterior tema que ocupava aquesta posició, Best song ever dels One Direction, fins a la quinzena posició. El tercer lloc és per Radioactive dels Imagine Dragons. També pugen posicions, Get Lucky, Holy Grail, Safe and sound o Love somebody.

- Publicitat -