Robin Thicke i Pharrell Williams van aconseguir el 2013 un èxit global amb ‘Blurred Lines‘, aconseguint més de 16 milions de dòlars de guanys, però amb molta polèmica a causa del descarat plagi que havien comès.

Un jutge federal de Califòrnia va posar final a la llarga batalla judicial que va començar el 2013 donant la raó a la família de Marvin Gaye, que va denunciar que ‘Blurred Lines’ era un plagi de ‘Got to give it up’ del conegut músic.

La sentència va confirmar la victòria pels hereus de Gaye el 2015, però Thicke i Williams la van recórrer. Ara, ells i el segell More Water From Nazareth, hauran de pagar 5 milions de dòlars, que això sí, queden lluny dels 16 que van guanyar. Així mateix a partir d’ara la família de Gaye s’emportarà el 50% dels guanys que de la cançó.

- Publicitat -