És el fenomen musical dels últims mesos. La seva cançó Blurred lines, va camí de superar tots els rècords. Ara, Robin Thicke, aguanta 7 dies més de número 1 als Estats Units, i ja van 10 setmanes consecutives que la cançó ocupa aquesta posició. Ens hem de remuntar al 2009 amb el tema I gotta feeling de Black Eyed Peas, per trobar un tema que hagi aguantat tant en la primera posició de forma consecutiva. Llavors, el tema va aguantar 14 setmanes. Veurem què passa amb Robin Thicke.

La setmana que ve la llista de senzills es preveu més moguda, amb les entrades de Lady Gaga i Katy Perry. Veurem si alguna de les dues arriba al número 1, o si el bo d’en Robin, resisteix una setmana més.

Aquesta setmana el top 10 de senzills, no es mou. És exactament igual que fa 7 dies.

- Publicitat -

Pel que fa als àlbums, la formació The Civil Wars, debuten a la primera posició amb el seu disc homònim. En segon lloc hi trobem el recopilatori Now 47. En tercer lloc Robin Thicke amb Blurred lines.