Pocs artistes en el món de la música són tant regulars com la cantant Rihanna. Això de publicar un disc cada any, no està a l’abast de tothom, i ella porta pràcticament un disc editat cada any, amb excepció del 2008. És la Woody Allen de la música. Com el director de cinema, la de les Barbados, edita cada any el seu disc, el darrer que coneixem Unapologetic, del qual se’n va fer una extensa gira mundial, que va passar per Barcelona, el mes de juny passat.

Ara la cantant ha dit que comença a treballar en un nou disc, el vuitè, al costat del productor Nicky Romero, amb qui ja va col·laborar en el tema Right Now. En una recent entrevista, ha comentat que en breu entraran a l’estudi de gravació per gravar-hi un nou tema. No ha desvetllat molts detalls, només que serà una cançó suau, però fresca i original. 


- Publicitat -