Fa un parell d’anys la cadena MTV va posar en marxa una interessant iniciativa, que consistia en ajuntar coneguts directors de cinema, cèlebres actors i coneguts musics en un mateix engranatge. I el resultat va ser tot un èxit.

Aquestes produccions reben el nom de Supervídeos, i han permès a artistes i estrelles de la talla de LCD Soundsystem, Emma Roberts, David Ayer o Drew Barrymore en un mateix pla. La última d’aquestes peculiars obres serveix per promocionar un dels temes dels M83, Claudia Lewis, inclòs al seu disc Hurry Up, We’re Dreaming.

Els crèdits del vídeo no es queden enrere, respecte a anteriors produccions, ja que el dirigeix la filla del Ron Howard i protagonista entre d’altres pel·lícules de El Bosque, Bryce Dallas Howard. El clip hi participen, joves promeses del setè art com Lily Collins (The Blind Side, Abducido), Israel Broussard (The Bling Ring) i Ashley Rickard, jove actriu que ha aparegut a American Horror Story o One Tree Hill.

- Publicitat -

Com a curiositat direm que la directora, va dir que el vídeo està influenciat per The Man Who Fell to Earth, film en el que va participar David Bowie.