Aquesta setmana ens ha deixat el nou disc de Socunbohemio “Contes de les quatre estacions”, un disc molt esperat pels seus seguidors. També ha tornat Anna Roig després de 9 anys de silenci amb “Aportar bellesa al món”.

A nivell internacional M83 han editat “Fantasy”, mentre que els U2 han publicat “Songs of surrender”, una col·lecció de grans èxits regravades diferent que al seu moment.

All Time Low publiquen el treball “Tell me I’m alive”, mentre que el popular Manuel Turizo edita “2000”.

- Publicitat -
Pel que fa a les novetats musicals, en trobem de Taylor Swift (4 cançons), Jason Derulo, Lewis Capaldi, Hozier, Regard, Usher, The Subways, Lana del Rey o Avenged Sevenfold. A casa nostra editen noves propostes Figa Flawas, Mama Dousha, 31 FAM o Núria López. Totes elles i alguna més la trobareu a la nostra llista de Spotify.