Jo competeixo, és el quart disc de Manel, treballat sota la producció de Jake Aron. Disponible en CD, vinil i digital. Inclou 11 cançons.

Spotify 

Junk és el setè disc del projecte d’Anthony Gonzalez, M83. Una col·lecció de 15 cançons, on col·laboren Mai Lan, Jordan Lawlor o Beck.

- Publicitat -

Spotify

Cleopatra és el segon treball de The Lumineers, que arriba després de l’èxit del seu debut homònim, que fa triomfar gràcies a Ho Hey.


Spotify

Deftones han tornat amb Gore, primer disc en 4 anys, on s’inclouen 11 peces. Segons el vocalista del grup, Chino Moreno, aquest és un dels millors discs de la història de la música.


Spotify

Després d’alguns anys sense fer música, les All Saints han tornat per la porta gran amb Red Flag. El treball està format per 12 cançons, que principalment es mouen pel pop.

Spotify

El nou disc de The Dandy Warhols es diu Distortland i en ell podem seguir submergint-nos per la música de la banda, amb temes com You are killing me o Search Party.


Spotify

Han hagut de passar 9 anys per poder escoltar un nou treball de Ben Harper & The Innocent Criminals. Però ja el tenim aquí, sota el títol de Call It What It Is.

Spotify

El segon disc de Doctor Prats es diu Aham Sigah i continua en la línia del primer disc, on proporciona un bon rotllet des de la primera fins a la darrera de les cançons. En aquesta ocasió han comptat amb les col·laboracions de La Pegatina, Pirat’s Sound Sistema i David Rosell.

Spotify

Trast presenten El detonant, un treball format per 10 peces, on col·laboren grups com Animal, Aspencat o Itaca Band.

Spotify