Rise Against han anunciat la publicació d’un nou disc, que consistirà en una recopilació de cares b, versions i temes descartats de treballs anteriors. Portarà per nom Long Forgotten Songs: B-Sides & Covers 2000 – 2013, i sortirà a la venda el dia 9 de setembre, encara que a partir del 30 d’agost es podrà reservar a la web del grup.

La banda ha comentat que, al llarg dels darrers 13 anys la banda ha publicat un total de sis discs, dels quals ens sentim molt orgullosos, però també d’aquestes 26 cançons, que s’han anat perdent al llarg del temps i que mai van acabar a cap LP. Algunes d’elles han vist la llum del dia, però hem pensat que era bonic ajuntar-les totes en aquest nou treball.

Tracklist:

1. Historia Calamitatum
2. Death Blossoms
3. Elective Amnesia
4. Grammatizator
5. Blind
6. Everchanging
7. Generation Lost
8. Dirt and Roses
9. Ballad of Hollis Brown
10. Sight Unseen
11. Lanterns
12. Making Christmas
13. Join the Ranks
14. Built to Last
15. Voice of Dissent
16. Little Boxes
17. Give it All
18. Minor Threat
19. Obstructed View
20. But Tonight We Dance
21. Nervous Breakdown
22. Gethsemane
23. Boys No Good
24. Anyway You Want It
25. Sliver
26. Ghost of Tom Joad

- Publicitat -