Rise Against torna a Barcelona, després de més de 10 anys des del seu darrer concert a la capital catalana. Una de les bandes més populars del punk rock melòdic a nivell mundial torna al nostre país el 2022.

Tim McIlrath i els seus, Rise Against, fa més de 10 anys que no vénen a Barcelona i han volgut aprofitar aquesta ocasió per actuar a sala, en un format més íntim en què ens presentaran el seu disc Nowhere Generation, per la qual cosa serà una oportunitat exclusiva pels seus fans.  En aquest concert comptarem també amb un artista convidat especial que s’anunciarà properament.

Les entrades es posaran a la venda aquest divendres, 3 de desembre, a les 12:00h a doctormusic.com , entrades.com i route.resurrectionfest.es . El preu de les entrades serà de 40 Euros (despeses de distribució no incloses).

- Publicitat -