Bones notícies un cop més pels francesos Daft Punk, que continuen a la primera posició de la llista britànica d’àlbums amb Random Access Memories. Per darrera seu, es manté en segon lloc, Rod Stewart amb Time. En tercera posició s’estrena Laura Marling amb Once I was an eagle.

En quarta posició, bona pujada per Passenger amb All the little lights. Però per bones pujades, les de Bastille, que suma 7 llocs i entra al top 10, la de Bruno Mars, que en suma 9 i ja està situat al número 7, per sota de Bastille.

Pel que fa als senzills, es confirma la bona acollida de Blurred lines, la cançó d’en Robin Thicke, al costat del raper T.I. i de Pharrell Williams. Debuta en primera posició, un tema que en sentirem a parlar aquest any.
Un altre debut és el de Wild, el retorn de Jessie J, al costat de Big Sean.

- Publicitat -

La resta del top 10, segueixen Daft Punk amb Get Lucky, que aquesta setmana baixa un lloc, Can’t hold us de Macklemore, que també baixa, o d’Olly Murs que puja 3 posicions amb el seu nou senzill Dear Darling.