Mandatory Credit: Photo by Matt Sayles/Invision/AP/Shutterstock (9088657a) Thomas Bangalter, left, and Guy-Manuel de Homem-Christo, from the group Daft Punk pose for a portrait in Los Angeles. The Recording Academy announced, that Daft Punk will perform at the Grammy Awards show on Jan. 26, 2014 Music-Grammy Performers, Los Angeles, USA

Fa 7 anys que els Daft Punk van publicar el seu disc “Random Access Memories” amb gran èxit gràcies a cançons com ‘Get lucky’ i després de col·laborar en un parell de temes amb The Weeknd hem tingut escasses notícies del duet francès.

Ara se sabut que estan preparant noves cançons, però no per un nou disc sinó per la nova pel·lícula de Dario Argento, del qual resulta que en són molt seguidors, tal com ha explicat el propi director, que ha afegit que es coneixen totes les seves produccions.

La cançó formaria part de “Occhiali Neri” i la banda francesa té previst viatjar fins a Roma i reunir-se amb Argento tan bon punt la situació global ho permeti.

- Publicitat -