Després de Gorillaz i Blur, Damon Albarn, decideix donar el pas i provar sort tot sol a la carretera. Si als 90 va ser amb Blur, als 2000 amb Gorillaz o The Good, The Bad & The Queen, ara vol provar sort en un estil “folk soul”, en un disc produït per Richard Russell, propietari de XL Records, amb el que a més vol sortir de gira.

Gira de Blur, nou disc a la recambra i ara disc en solitari d’Albarn. Els fans no poden estar més contents.

Després del seu pas pel Primavera Sound amb Blur, el cantant va declarar que s’avorreix massa fàcil i per això es busca distraccions. La darrera, la que estem comentant. També va manifestar que li encantaria tocar Clint Eastwood o Feel good inc., però que els altres components de Blur no volen. O sigui que amb la gira mundial que vol fer, es podrà escoltar una mica de tot, cosa que farà les delícies dels seguidors de l’artista.

- Publicitat -