Taylor Swift li ha caigut un dels seus ídols als peus després d’unes polèmiques declaracions fetes a Los Angeles Times.

Resulta que Damon Albarn, el cantant de Blur o Gorillaz entre altres projectes, va ser entrevistat pel mitjà per parlar del seu nou disc “The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows”.

Entre les moltes qüestions que van tractar durant l’entrevista, la que ha aixecat més polseguera ha estat la que feia referència a Taylor Swift. En un moment de la conversa l’entrevistador li pregunta si creia que molts artistes moderns es basen en el so i en l’actitud en comptes de la qualitat atemporal de la seva música. Albarn va contestar “digues-me algú que no”, moment el qual l’entrevistador va posar sobre la taula el nom de Taylor Swift dient que és una gran compositora. Albarn va dir que ella no escrivia les seves pròpies cançons, mentre que l’entrevistador va replicar que les ha coescrit en algunes ocasions.

- Publicitat -

Albarn llavors va afegir que això no comptava, ja que ell sabia el que era coescriure i que és molt diferent a l’escriptura. No estic odiant a ningú, només dic que hi ha una gran diferència entre un compositor i un compositor que coescriu. No significa que el resultat no pugui ser bo, va explicar el britànic.

El cantant explica a l’entrevista que ell potser és tradicional en aquest sentit, però que una compositora que realment troba interessant és Billie Eilish i el seu germà, i que li atrau molt més això que no Taylor Swift. És més foscs, molt menys optimista, més estrany. I afegeix, crec que és excepcional.

L’entrevista ha causat molta polèmica a la xarxa, ja que el mitjà ha compartit moments puntuals de la conversa per provocar el pescaclics (clickbait).

La resposta de Taylor Swift no s’ha fet esperar i ha contestat mitjançant algunes piulades, on diu coses com “Era una gran fan teva fins que he vist això. Escric TOTES les més pròpies cançons. La teva opinió és completament falsa i va a fer mal. No és necessari que t’agradin les meves cançons, però és molt fotut que tractis de desacreditar les meves composicions. Per cert, he escrit aquesta piulada jo sola, per si t’ho estàs preguntant.

Albarn, ha demanat disculpes, apuntant cap al mitjà de comunicació i al clickbait. L’últim que volia era desacreditar les teves composicions, espero que ho entenguis.