El nou treball dels Beady Eye, el nou projecte post-Oasis de Liam Gallagher, portarà per nom BE, i veurà la llum l’11 de juny.

En el disc, Liam, li ha dedicat al seu germà Noel, la cançó Don’t brother me, on segons va declarar a una entrevista, sona genial. I m’encanta més el tema que parlar sobre el meu germà. Podria haver tractat de posar-li un altre nom, però m’és igual. És una cançó preciosa. No canviaré res, només per facilitar-me la vida.

Pel disc, la banda ha treballat amb Dave Sitek de TV on the radio, el que ha fet que experimentessin tota classe de formes de gravació.

- Publicitat -

Per cert que Liam Gallagher va mostrar fa uns dies, una altra cara que no ens té acostumats, al cantar un fragment del Wonderwall, juntament a un nen de 14 anys, que es va colar al club caní, on s’havia de gravar el videoclip del nou senzill del grup, Flick of the finger. El nen es va posar a tocar els acords del tema i Gallagher va cantar la mítica cançó d’Oasis.