Amb puntualitat britànica, els Beady Eye, amb Liam Gallagher al capdavant, han sortit a sobre l’escenari de Razzmatazz a l’hora prevista, amb la missió de presentar el segon disc, BE. I així ho han fet en els dos primers temes que han interpretat, Flick of the Finger i Face the Crowd.

Tot i els rumors que la sala estaria mig buida, estava quasi plena i tot per poder veure un cop més un dels genis de la música britànica en directe. Gallagher, s’ha mostrat en tot moment molt discret pel que fa als comentaris amb el públic, tot i que cap a la part final s’ha animat i fins i tot s’ha deixat tocar pels que estaven més a prop de l’escenari.

Quins han sigut els moments més àlgids de la nit? Doncs òbviament quan el cantant ha tocat un parell de temes dels Oasis. Se sabia que en tocaria algun i finalment els que han caigut, han estat el mític Wonderwall, que tot el públic ha corejat, i per altra banda, la brutal Cigarretes & Alcohol, que ens ha motivat a tots moltíssim. 
Llàstima que la felicitat del moment s’ha acabat ràpid.
No és que els temes de Beady Eye, no siguin bons. El problema és que els d’Oasis són insuperables. Els dos discs que ha editat Beady Eye, no passaran a la història de la música. Cap dels dos discs té una cançó que es pugui comparar amb els grans temes dels dos germans Gallagher i això vulguis o no, ha de pesar molt.

Tot i el pes que suposa haver estat a una de les millors bandes de la història de la música, Liam Gallagher, fa el que li agrada, actuar en directe, ser el protagonista absolut del show, i fer les seves postures i gestos típics que tan acostumats ens té.

- Publicitat -

El concert ha acabat amb una cover del tema dels Rolling Stones, Gimme Shelter. I tot i que no són Oasis, han deixat bones sensacions en directe i uns quants bisos més, s’haguessin agraït.

Setlist Beady Eye – 13 febrer 2014 – Razzmatazz

Flick of the Finger
Face the Crowd
Four Letter Word
Soul Love
Second Bite of the Apple
Iz Rite
Shine a Light
Wonderwall
The World’s Not Set in Stone
I’m Just Saying
Soon Come Tomorrow
Cigarettes & Alcohol
The Roller
Start Anew
Bring the Light
Wigwam

Encore:

Dreaming of Some Space
Gimme Shelter

Marc Clapés