BE és el títol del segon disc dels Beady Eye, la nova banda sorgida després de la dissolució d’Oasis.

En aquest segon disc, es pot copsar l’evolució musical de la banda, després d’un primer disc que no va acabar de convèncer ni als fans ni a la pròpia banda.

La portada del disc, ja s’ha hagut de censurar en algunes bandes, degut a que es mostra un mugró. És obra de Harry Peccinotti, conegut per encarregar-se de molts projectes eròtics com alguns calendaris de la Pirelli, durant la dècada dels 60.

- Publicitat -

The art of doing nothing és el quart disc en solitari d’un dels components dels Take That, Marc Owen, i el primer des de que el grup es va tornar a reunir al 2006.

Un total de 13 noves cançons en les quals hi han col·laborat alguns compositors habituals de l’artista com són Ben Mark i Jamie Norton.

El primer senzill és Stars.

Aquest disc, 13,  és el primer que la formació Black Sabbath grava des de 1978 amb tots els components del grup original, Ozzy Osbourne (veu), Tony Iommi (guitarra) i Geezer Butler (baix).

La major part d’aquest disc s’ha gravat a Los Angeles, sota la producció de Rick Rubin, un habitual de Metallica o System of a down.

En les sessions ha participat Brad Wilk (Rage Against The Machine, Audioslave) que substitueix al bateria original durant les gravacions.