Aquesta setmana ha sortit a la venda el nou disc dels Imagine Dragons, Night Visions, al Regne Unit, i s’ha hagut de conformar (tal i com va passar fa 7 dies amb Depeche Mode) amb la segona posició dels àlbums més venuts. I és que per tercera setmana consecutiva, Justin Timberlake lidera aquesta posició d’honor amb ja, el disc més venut aquest any a tot el món, The 20/20 Experience. Veurem quantes setmanes més aguanta en aquest primer lloc.

A la tercera posició hi trobem una altra novetat, Sempiternal dels Bring me the Horizon. 

A destacar l’espectacular baixada dels Depeche Mode, que perden 12 posicions en una setmana, i fan que Comeback Machine se situï al número 14.

- Publicitat -

A la resta del top 10 els habituals Pink, Bastille, Bruno Mars o Rihanna, que torna a entrar al top 10 amb Unapologetic.

Pel que fa als senzills, aquí la cosa canvia. El número 1 torna a renovar-se i ara és el torn per Duke Dumont i A*M*E amb Need U (100%). El segon lloc es mantenen Pink i Nate Ruess amb Just give me a reason. Al 3 puja Mirrors de Justin Timberlake.
Al número 10 hi trobem el nou senzill de Michael Bublé, It’s a beautiful day que s’estrena en aquesta posició.