La nova cançó dels Daft Punk amb Pharrell, Get Lucky, està arrasant a moltes llistes i mica en mica va escalant posicions. Aquesta setmana és número 1 al Regne Unit, superant a Rudimental, l’anterior número 1, i a Will I Am i Justin Bieber, que aquesta setmana baixen una posició.

Les posicions 4 i 5, dues cançons que pugen. D’una banda, Calvin Harris amb Ellie Goulding i la cançó I need your love. De l’altre, el nou senzill de Macklemore, Can’t hold us, que també va escalant posicions a tot el món.

Bona pujada també per Passenger i Let here go, que puja del 44 al 11 i es troba a les portes del top 10.

- Publicitat -

Pel que fa als àlbums més venuts de la setmana, el primer és To be loved de Michael Bublé, que repeteix una setmana més. I darrere seu, dues novetats, Frank Turner amb Tape deck Heart, i per altre Willpower de Will I Am, que entra a la posició 3, en la seva primera setmana.