Són poques les persones que encara no coneixen al Klaus, el Rai i el Guillem, altrament coneguts com a Stay Homas. Aquests tres amics, corresponents integrants de Buhos i Doctor Prats, han aprofitat aquesta situació de confinament per emprendre un nou projecte musical que està “rebentant” les xarxes.

Confinats en un pis a Barcelona, els nostres homies preferits han començat a treure cançons fantàstiques per fer més amena la situació per a tots. I en un primer moment es podria pensar que tenien al públic català com a principal objectiu, però no.

- Publicitat -

Les cançons dels Stay Homas s’han obert pas a nivell mundial, amb seguidors repartits per tot el planeta. Des d’Amèrica Llatina, els Estats Units o Àsia, els tres catalans ja són coneguts allà on van. Un clar exemple és la recent versió que el mateix Michael Bublé ha fet d’un dels seus temes, “Gotta be patient.

Ja els han citat i entrevistat en una immensa quantitat de mitjans dins i fora del país, i sembla que tot això no ha fet només que començar. De moment, només han confirmat un concert “de veritat” a la Sala Apolo a finals de juliol. Aquesta notícia la van donar durant un dels seus habituals directes d’Instagram de diumenge, i les entrades van durar no més de 10 minuts.

I la veritat és que s’ho mereixen. Els Stay Homas han aconseguit no només fer-nos la quarantena més amena a tots, sinó que han publicat cançons realment bones amb col·laboracions de tota mena. Macaco, Nil Moliner, Sofia Ellar, Sílvia Pérez Cruz, Josep Montero, Panxo, Ciudad Jara, El Kanka o Judit Nedderman són només alguns dels artistes que han col·laborat en aquesta banda sonora de confinament.

Ara només cal veure cap on anirà aquesta “banda” un cop acabi aquesta situació de confinament. Aparcaran els seus respectius grups per centrar-se en Stay Homas? Ells mateixos ho han desmentit, però només el temps ho dirà.

De moment, podrem seguir gaudint de les seves cançons i la increïble energia que transmeten, que és realment necessària aquests dies.