La formació liderada per Sharleen Spiteri, Texas, publicarà el 20 de maig The Conversation, un disc en el qual tindrà les col·laboracions de Richard Hawley i Bernard Buttler (guitarrista original de Suede).

El disc, arriba coincidint amb els 25 anys de la banda escocesa i arribarà una setmana després del senzill homònim que veurà la llum el 13 de maig. El disc es va gravar a Londres, Glasgow i a l’estudi que té Richard Hawley a Sheffield.

En el treball hi trobarem les següents cançons: The Conversation, Dry Your Eyes, If This Isn’t Real, Detroit City, I Will Always, Talk About Love, Hid From The Light, Be True, Maybe I, Hearts Are Made To Stray, Big World i I Need Time.

- Publicitat -

Juntament a Spiteri, la banda continua estant el guitarrista Ali McErlaine i el baixista Johnny McElhone, tots dos membres des de la fundació del grup. Texas ha vengut més de 20 milions de discos a tot el món des del seu debut amb el disc Southside, en part gràcies al seu gran èxit I don’t want a lover.