La gira de Texas, prevista per al proper mes de novembre, s’ajorna fins a setembre de 2021. La banda actuarà al nostre país el 25 de setembre de 2021 a Barcelona, a la sala Razzmatazz.

Les entrades per a les noves dates es poden adquirir a través de doctormusic.com i entradas.com. El preu de les entrades és de 38 euros (despeses de distribució no incloses). Les entrades dels concerts ajornats seran vàlides per a les noves dates, de manera que no cal fer cap canvi.

Després de l’èxit de la seva anterior gira, que va coincidir amb la sortida del seu últim àlbum, Jump On Board, Texas torna ara als escenaris per commemorar el 30 Aniversari del seu àlbum debut, Sota uthside. En aquesta gira ens espera un espectacle on no faltarà cap dels temes que formen part d’aquest mític treball, a més de comptar amb tots els seus grans èxits. Sens dubte el de Texas és una carrera de fons seguida de prop per una legió de fans que els ha acompanyat i ha crescut amb ells.

- Publicitat -

Queden grans temes en una trajectòria com la seva, cançons que tornarem a escoltar en directe en aquesta gira: ‘I Do not Want a Lover’, ‘Say What You Want’ , ‘Summer Són’, ‘Inner Smile’ , ‘Black eyed Boy ‘, ‘ When We Are Together ‘ … temes que no han deixat de sonar en tot aquest temps i que no faltaran en el set list dels seus propers concerts.