The Postal Service només tenen publicat un sol disc, però quin disc! Give up va aparèixer al 2003 de la mà de Ben Gibbard (un dels membres de Death Cab for cutie) i del productor Jimmy Tamborello. En aquell treball hi trobaves una de les peces més grans que han fet mai, el Such great heights, i altres com  “We Will Become Silhouettes” i “The District Sleeps Alone Tonight”.

Bé doncs ara se’n fa una reedició coincidint amb el desè aniversari, i s’hi inclouen dues cançons extres, “A Tattered Line of string” i “Turn around”. També unes versions que van fer The Shins, d’algunes de les seves cançons. I una bona sorpresa és que han decidit incloure-hi una versió del tema de Phil Collins, Against All odds.

Recordem que la banda actuarà en l’edició d’enguany del festival Primavera Sound de la ciutat de Barcelona, al costat d’altres grups com Blur o Phoenix, entre d’altres.

- Publicitat -