Avui ens arriba un altre tema inèdit de la banda The Postal Service. Després de presentar el mes passat A Tattered Line Of String, ara arriba Turn Around, un altre tema que formarà part del seu treball, per commemorar els 10 anys del llançament del seu únic disc Give up.

A diferència del primer tema presentat, aquest Turn Around, és més tranquil, tot i que es puguin escoltar sintetitzadors, els beats baixen bastant, igual que la velocitat.

Els seguidors del grup els hi encantaria que el grup tornés a fer material nou, i és que aquestes dues cançons que ara es presenten, formaven part de els sessions de gravació del Give up, si bé, mai van arribar a veure la llum, fins ara.

- Publicitat -

Aquestes dues i les altres ja conegudes, les podran gaudir els assistents al festival Primavera Sound, on el grup hi farà un concert.