Foto: Marc Clapés

Amb un ambient gèlid provocat per l’aire acondicionat de la Sala Apolo apareixia puntualment a l’escenari el suec Kristian Matsson, conegut artísticament com a The Tallest Man on Earth.

La presentació del seu darrer disc “Henry St.” editat l’abril de 2023 va ser l’excusa perfecta per tornar a gaudir d’un músic que no necessita cap tipus de suport musical a sobre l’escenari. El seu carisma i talent l’omplen amb escreix.

Foto: Marc Clapés

Ja sigui amb el piano, amb el banjo o amb la guitarra, res de li escapa al bo d’en Kristian, que recolzat per un públic molt interactiu van fer que els 90 minuts que va durar el concert passessin d’allò més entretinguts, plens de moments còmics i simpàtics com si estiguessis veient un monologuista venent la seva vida i miracles.

- Publicitat -

Amb forta presència de públic estranger, però també forces catalans que volien comprovar tot el seu desplegament de talent.

A part de poder escoltar algunes cançons noves, tampoc va oblidar petites joies de la seva carrera com ‘The Gardener’, ‘I Won’t be found’, ‘Burden of Tomorrow’, ‘Rivers’ o ‘The Dreamer’, molt sol·licitada i celebrada per bona part del públic.

Era la meva primera vegada i a mi em va deixar sense respiració, quin gust veure un concert d’aquestes característiques un dimarts a la nit a Barcelona. Kristian, no triguis a tornar.

Foto: Marc Clapés