La sensació pop, Tate McRae llança la seva nova cançó ‘It’s ok I’m ok’ juntament amb un espectacular vídeo musical. Escrita i produïda per creadors d’èxits com són Ryan Tedder (Taylor Swift, Beyoncé), ILYA (Ariana Grande, Rosalia) i Savan Kotecha (The Weeknd, Ellie Goulding), ‘It’s ok I’m ok’ marca un nou capítol per a Tate McRae.

Amb una tornada irresistible, la cançó està acompanyada per una increïble peça de ball. Dirigit per Hannah Lux Davis (Doja Cat, Charlie XCX) i amb una coreografia de Sean Bankhead (Cardi B, Lil Nas X), l’energètic vídeo musical segueix una Tate impertorbable pels carrers de la ciutat. La seva presència és alhora imponent i seductora, atraient-te el seu món i fent que no vulguis apartar la mirada.

Sobre la cançó, Tate comenta: “Estic més que emocionada de compartir ‘It’s ok I’m ok’ i aquest nou capítol de la meva música amb el món. Aquesta cançó és el resultat de reflexionar sobre les relacions passades fins al present i quant he crescut i après d’elles. És una forma divertida de conèixer la teva vàlua i el sentiment tan comú de no voler mai ningú de tornada”.

- Publicitat -