Foto: Pau Masip

El passat 20 de maig, la jove cantant canadenca Tate McRae ens va oferir una nit plena d’emocions al Sant Jordi Club, captivant-nos amb la seva veu i la seva presència escènica.

L’artista actuava per primer cop a Barcelona on presentava el seu darrer disc “Think Later” el treball que l’ha acabat de consagrar, gràcies al hit viral ‘greedy’ o ‘exes’.

De seguida que vaig entrar al recinte del concert, ja es podia notar una gran emoció i energia en l’ambient. Tots estàvem esperant que la Tate sortís a l’escenari i comencés a cantar les seves cançons i, per sort, l’espera es va fer curta.

- Publicitat -

Quan les llums es van apagar i la Tate va aparèixer, tot eren crits d’emoció. Vaig cridar com mai, tenia davant una cantant que m’havia acompanyat durant tota la meva adolescència amb les seves cançons i històries.

L’únic detall que em va faltar va ser alguna part del repertori. Vaig trobar a faltar algunes de les seves cançons més icòniques i conegudes com “That Way” i “Plastic Palm Trees”, per les quals té gran part del seu reconeixement. En canvi, va cantar-ne algunes que no eren tan conegudes. Tot i així, amb la seva veu, qualsevol cançó que pogués cantar sonava angelicalment.

En definitiva, Tate McRae va conquistar Barcelona d’una manera impecable amb la seva presència i passió. Només puc dir que la nit del 20 de maig de 2024, mai la oblidaré.