Dagoll Dagom encara les darreres funcions de gira de L’alegria que passa abans de tornar a Barcelona. Del 9 de desembre al 28 de gener, l’aplaudida adaptació del clàssic modernista de Santiago Rusiñol torna a l’escenari que en va viure la seva estrena, amb Àngels Gonyalons de nou en els papers d’Alcalde i Clown, després de ser rellevada per Maria Molins durant la gira. La resta de la companyia està formada per Mariona Castillo, Cisco Cruz, Guillem Fole, Júlia Genís, Eloi Gómez, Pol Guimerà, Pau Oliver i Guillem Ripoll. Entre la temporada anterior i la gira, més de 60.000 persones ja han vist el darrer espectacle de creació de Dagoll Dagom.
La companyia està duent a terme una llarga gira que ha portat l'”Arca del talent” a 17 poblacions de Catalunya, València i Mallorca. El 3 de desembre, Vic viurà el darrer dels bolos de l’espectacle abans que la companyia s’instal·li de nou al Poliorama, tot i que durant el mes de febrer també es podrà veure a Sabadell i a Sant Cugat. Es tracta de la darrera gira que farà la companyia, ja que té previst cessar la seva activitat després de fer una darrera reposició de Mar i Cel la temporada vinent.
L’alegria que passa ha estat àmpliament reconeguda amb tres premis Teatre Barcelona -millor adaptació, millor musical i millor interpretació musical per a Àngels Gonyalons- i sis premis TeatreMusical.cat -millor musical de gran format, millor intèrpret femení protagonista per Àngels Gonyalons, millor intèrpret femení de repartiment per Mariona Castillo, millor coreografia per Ariadna Peya, millor direcció escènica i millor llibret per Marc Rosich-. També està nominada a sis Premis Butaca -millor musical, millor actriu de musical per Àngels Gonyalons i Mariona Castillo, millor actor de musical per Eloi Gómez, millor espai sonor per Jordi Ballbé i millor composició musical per Andreu Gallén-.
Un primer cap de setmana en pro de la llengua catalana
El primer cap de setmana de funcions, la companyia s’alia amb Plataforma per la Llengua i la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana per tal de dur a terme una acció en benefici del català. Part de l’aforament de les funcions es destinarà a joves i a estudiants de català per tal que puguin assistir en un espectacle teatral en llengua catalana.
Tant la Plataforma per la Llengua com la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana comparteixen valors centrats en la defensa, promoció i preservació de la llengua i la cultura catalanes, i busquen promoure la cohesió social a través del català, considerant-lo un element identitari i cohesionador de la societat catalana.