Neneh Cherry ha seleccionat a Sia per a versionar la seva cançó ‘Manchild’, publicada el 1989. El tema apareixerà al proper disc de Cherry “The Versions”, un àlbum de col·laboració de versions del seu aplec d’un conjunt totalment femení.

L’àlbum de 10 cançons que sortirà el pròxim 10 de juny, comptarà amb artistes com Kelsey Lu, Tyson, Jamila Woods entre altres. Tots qui col·laboren amb ella tenen una connexió especial amb l’artista tant personalment com en la seva música.

- Publicitat -

Aquesta versió de l’artista australiana junt amb Cherry és un somni fet realitat per ella. L’artista va fer un comunicat on expressar la seva admiració i amor cap a Cherry: “Neneh era la meva artista preferida quan va sortir en escena. Vaig somiar que un dia ens trobaríem. Quan tenia vint anys lluitant amb la meva salut mental, d’alguna manera vaig acabar a casa seva atesa com si fos un dels seus fills. Vaig trucar el seu marit durant un intent de suïcidi, que m’havia estat mentor com a productor musical increïble, i em van donar tot l’amor que podia haver somiat”.

Tracklist de “The Versions”

‘Buffalo Stans’ (Robyn feat. Mapei)

‘Manchild’ (feat. Sia)

‘Dona’ (feat Anohni)

‘Buddy X’ (feat. Greentea Peng)

‘Kootchi’ (feat. Jamila Woods)

‘Sassy’ (feat. Tyson)

‘Heart’ (feat. Sudan Archives)

‘Kisses On The Wind’ (feat. Seinabo Sey)

‘Manchild (feat. Kelsey Lu)