primerafila.cat

El mes de juny ha estat molt bo per l’equip de Primera Fila, superant l’anterior rècord que teníem el mes de març.

Aquest portal suma prop d’un 70% més de pàgines vistes durant el més de juny i pràcticament tripliquem els usuaris, respecte el mes de maig.

La notícia més llegida durant el mes de juny va ser la que feia referència a la nova cançó de TV3 i Catalunya Ràdio, interpretada per Miki Núñez i Mariona Escoda. En segona posició la publicació més vista de la història del web: “Les 40 cançons més importants de la llista“, un especial que vam fer per les 400 edicions de la Primera Llista. En tercer lloc trobem “Les 10 cançons més populars d’Oques Grasses“.

- Publicitat -

Entre les 10 publicacions més llegides també trobem la cançó que Vance Joy va dedicar a Catalunya o l’agenda dels concerts del 2022, així com les cançons de l’estiu 2022, una publicació que s’ha colat entre el top 10 tot i estrenar-se fa una setmana. El nou senzill de Lildami, el top 10 de les cançons d’Els Catarres o el nou anunci d’Estrella Damm també se situen entre el més vist.

El mes de juny també hem rebut bon feedback a través del nostre TikTok, on hem compartit “El test de Primera Fila” que hem anat fent, a grups i artistes com Zoo, Oques Grasses, Suu o The Tyets. També han funcionat molt bé les publicacions d’Instagram, on cada mes tenim més interacció amb el nostre públic.

Des de Primera Fila només us podem donar les gràcies!