El projecte de PrimeraFila.cat ha augmentat aquesta setmana a través de la xarxa amb la voluntat d’oferir-vos continguts de qualitat a través del nostre Instagram amb Primera Fila live.

Primera Fila live englobarà un seguit d’entrevistes, tertúlies, seccions variades, cara a cara, concursos i més sorpreses amb un equip format per cares conegudes de la xarxa i persones que aportaran tot el seu talent al projecte.

Des de fa alguns mesos hem començat a fer entrevistes a tiktokers, músics, periodistes, còmics i personatges rellevants de la societat catalana i la nostra intenció és apostar més fort per aquesta via on també permet un bon feedback amb l’audiència que participa activament durant els directes.

- Publicitat -

Aquesta primera setmana d’estrena l’estem dedicant als tiktokers i és que fa cosa d’un any vam començar a conèixer persones força joves que oferien contingut en català. Per aquest motiu estem preparant un especial per aquest divendres on reunirem a alguns dels tiktokers que vam entrevistar el 2020.

En les properes setmanes anirem presentant a tots els membres de Primera Fila live.

Primera Fila live no tindrà un dia i hora fixe d’emissió, però anunciarem prèviament els convidats i propostes que us anirem oferint. Posteriorment tot el contingut també el compartirem al web.

Ens podeu seguir a Instagram per no perdre-us cap de les propostes que us anirem presentant! (Instagram Primera Fila).