Hem anat fins a TV3 per parlar amb la Neus Rossell, mestra, professora de música i també comunicadora! És una de les presentadores del programa de Catalunya Ràdio “El Búnquer”, juntament amb en Peyu i en Jair Domínguez.

Hem començat parlant de la seva professió com a mestra, també del seu somriure i alegria que tant contagia, tot i que no a tothom (hi ha gustos per tot).

La seva relació radiofònica amb en Peyu, o la seva relació sentimental amb en Jair també han estat algunes de les qüestions que han sortit durant la conversa. De fet ens ha explicat el moment que li van explicar al Peyu que ella i el Jair eren parella.

- Publicitat -

Ens hem ajuntat dues persones que ens agrada molt parlar i no ens n’hem adonat i ja portàvem quasi 45 minuts conversant, com si fóssim amics de tota la vida que queden al bar per explicar-se la vida. M’he sentit molt còmode i diria per les seves expressions i respostes que ella també.

També hem parlat del gran èxit de la gira teatral que faran els del Búnquer la propera temporada, que han hagut d’ampliar funcions i que en tres dies han venut més de 10.000 entrades.

Finalment també hem volgut saber la seva opinió sobre la música que s’està fent i ha estat força crítica en aquesta qüestió o també per la falta de cançons més reivindicatives